Phone
Daikin ALTHERMA ERLQ016CW1/EHVX16S18CB3V

Daikin ALTHERMA ERLQ016CW1/EHVX16S18CB3V

  • Daikin Multi-Split
  • ALTHERMA
  • В наличност
  • 16,519.00 лв

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 1541.77 лв. на месец

Инверторна монофазна система, която сама настройва капацитетите си на отопление или охлаждане. 

Daikin Altherma може да отоплява вашия дом до 5 пъти по-ефективно, отколкото традиционна система за отопление, базирана на изкопаеми горива или електричество, като постига отличен коефициент на преобразуване на енергията (COP) от 5,04 *. Чрез използване на топлината от външния въздух, системата използва много по-малко енергия, докато вие се наслаждавате на постоянен комфорт. Също така, изискванията за поддръжка са минимални, което поддържа текущите разходи ниски. Благодарение на усъвършенстваната компресорна технология, икономията на енергия е още по-голяма. Подходяща за свързване към соларна инсталация за добиване на битова гореща вода. Топлината от соларната инсталация, може да се използва и за отопление на къщата с подово отопление. Подходящи както за новопостроени, така и за и съществуващи по-стари домове. Гарантирана работа до -25°C

Вътрешното стенно тяло на Daikin Altherma е перфектното решение, когато трябва да се комбинира с отделен водосъдържател за битова гореща вода или когато е необходимо свързване със соларна инсталация. Интелигентните устройства за управление, предлагат функция загряване на водосъдържателя в определен час и функция за автоматично допълнително подгряване.

Новите модели, имат включен нов лесен за ползване, контролен интерфейс. Това позволява водосъдържателя да се загрява ефективно от слънчевата соларна инсталация и ако е необходимо с енергия от термопомпата. Вътрешното подово тяло, комбинира отопление и охлаждане със загряване на битова гореща вода.

-Водосъдържателят /180л/ за битова гореща вода е включен в тялото с всички фабрично направени необходими връзки между термопомпения модул и водосъдържателя. Това позволява бърз монтаж в сравнение с традиционния комплект (стенно монтирано тяло с отделен водосъдържател за битова гореща вода), като е необходимо да се свържат само тръбите за вода и хладилен агент.


Основна информация за климатици
COP 4.25
EER 2.29
Гаранционен срок 60 Месеца
Захранващо напрежение 220-240 V
Работен диапазон-Отопление °C -25°C
Тип на климатика Инверторна термо помпа въздух-вода
Тип на вътрешното тяло Подов тип с водосъдържател 180 литра
Енергиен клас А
Мощност
Консумирана мощност Отопление kW 5.74
Отдавана мощност Отопление kW 16.76
Отдавана мощност Охлаждане kW 13.0
Размери
Размери В х Ш х Д Външно тяло mm 1345 x 900 x 320
Размери В х Ш х Д Вътрешно тяло mm 1732x600x728

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър