Phone

Как да изберем климатик

Предстои Ви избор на климатик ? В морето от фирми , предлагащи този продукт , има огромен асортимент , и понякога това може да се превърне в нелека задача . Подготвили сме някои съвети , които да Ви бъдат от помощ.

 

За какво ще се ползва климатикът ?

*Когато става дума само за охлаждане изборът не е толкова труден , но ако машината ще се ползва и за отопление , е добре да направим по- мащабно проучване , да подберем марка , която е с доказано добро име и е с опит в производството на климатици .Насочете се към средния или високия клас , когато ще отоплявате чрез климатици .

 

Колко е голямо помещението ?

*Взема се предвид квадратурата или кубатурата на помещението. От огромно значение е и наличието или отсъствието на изолация , неговото изложение , състоянието на дограмата.Ако помещението не е добре изолирано , на климатикът ще му е необходима много повече енергия , и няма да е толкова икономичен , колкото по производствени данни .Мощността на климатика трябва да бъде равна или малко по- голяма от получената стойност , за да компенсира топлинните загуби.

 

 

Избор на тип климатик .

*Изберете инверторен климатик . Те са високотехнологични изделия с голям набор от функции, изключително безшумни , енергоспестяващи. При тях регулирането на температурата е плавно , и не на последно място са с по- дълга експлоатация.Климатиците Daikin , са най- доброто съотношение между качество и цена на пазара .Японската компания се е погрижила да създаде няколко серии от модели, за да открие всеки перфектното решение за своя дом.Отлични цени , качество ,висока мощност , ниска консумация на електроенергия , модерни екстри , елегантен дизайн и върхови иновативни технологии.Фирма  JR CLIMA е официален представител на Daikin , оценена със сертификат за качество Home Comfort Expert, който гарантира , че притежателя е в състояние да осигури най-високо качество на обслужване , съчетано с най-атрактивни цени и специални оферти .

 

Избор на екстри .

*Добре е да решите какво търсите в един климатик , освен основните неща.Дали искате да пречиства въздуха до съвършенство (технологията Flash Streamer при Daikin при серията Perfera) ? Дали желаете да има интелигентни сензори за контрол на температурата и влажността на въздуха(най – високоефективното решение на пазара – серията Ururu Sarara на Daikin)? Или искате да имате контрол през приложение на Вашия смартфон , за да затоплите или охладите още напът за домът си( серията на Daikin Stylish) ?

Решението е Ваше !

 

Заложете на качествения монтаж.

*Не правете компромис или експеримент с монтажа. Климатиците са прецизни машини и ако не са монтирани от професионалисти с опит ,може да се получат сериозни проблеми в работата на машината .В екипите на JR CLIMA внимателно са подбрани компетентни и прецизни в работата си специалисти , които да извършат монтажната дейност качествено и крайния резултат да бъде не само ефективен , но и естетичен .

 

Определете допустимия бюджет .

 

Това са опорните точки , които ще Ви помогнат в търсенето . Изборът на климатик е изключително важен , за да се създаде перфектния микро климат във Вашия дом .Винаги може да разчитате на консултация от наша страна .

 

 

 

 

 

За контакти :

Тел. 0893451933

032/207374

E-mail: jrclima@abv.bg

www.jrclima.com

 

Заповядайте и на място в магазина ни на адрес : гр. Пловдив , бул. Димитър Талев 17